Pozvání pro děti

03.02.2019 21:06

Milé děti,

zveme vás ke společnému zamýšlení se nad tím, o čem k nám mluví Pán Ježíš v nedělních evangeliích.
Pokud budete mít zájem, můžeme se každou neděli na chviličku po mši svaté sejít a krátce se zamyslet nad tím, co k nám Pán Ježíš promlouval. Z tohoto setkání si odnesete domů pracovní list s úkolem, který si následně doma můžete vypracovat.

Kdo se budete chtít zapojovat pravidelně, dostanete bambusovou tyčku, na kterou si budete postupně pracovní listy přilepovat a vytvářet si tak „starodávný svitek“ – ve kterém si budete moci připomínat,  co nám říká a čemu nás učí Pán Ježíš v Písmu svatém.

 

Vždy, když se vám podaří vypracovat a nalepit 3 pracovní listy (ze tří nedělí), můžete nám svůj svitek přinést ukázat a vybrat si samolepku, kterou si na každý třetí vyplněný list budete moci nalepit.

Pokud budete potřebovat, můžete doma poprosit někoho staršího o pomoc např. s přečtením úkolu, s napsáním odpovědi na otázku nebo s přilepením listu ke svitku, který si budete vytvářet.

Doma budete potřebovat průhlednou nebo papírovou lepicí pásku (stačí úzká), běžné psací a kreslící potřeby, nůžky a někdy možná i lepidlo.

Na konci školního roku tato setkávání zakončíme. Přinesete nám vyplněné svitky ukázat a budete si moci vybrat drobný dárek za vaše snažení.

Těšíme se na vás všechny

Zdenka, Marie a další spolupracovníci :).

Program je připravován pro děti přibližně od 4-5 let po 4. - 5. třídu. V případě zájmu se mohou přidat i děti mladší společně s rodiči nebo i děti starší – bez omezení věku.

Začínáme od února, ale připojit se můžete kdykoliv tím, že po mši svaté přijdete mezi nás v kostele dopředu. Když příště přinesete ukázat vypracovaný úkol, dostanete od nás začátek svitku, … a dál už je to na vás.

Zpět