Zveme Vás na poutně-poznávací zájezd do Polska

11.01.2024 22:44

Zveme Vás na poutně-poznávací zájezd do Polska

Termín: 11. - 13. července 2024
Cena: 3500 Kč

1. den (čtvrtek)

Blažovice odjezd v 5 hodin - Olomouc - Český Těšín - Wadowice - kostel Uvedení Panny Marie do chrámu, mše svatá, možnost návštěvy rodného domu Jana Pavla II. přeměněného v muzeum. Kalwarie Zebrzydowska - kostel a klášter řádu bernardinů. 42 kostelů a kapliček křížové cesty, oblíbená kaple sv. otce Jana Pavla II., ubytování, večeře.

2. den (pátek)

Po snídani odjezd do Krakowa - Lagiewniki - Sanktuarium Božího Milosrdenství - Bazilika Božího milosrdenství. Mše svatá. Kaple s obrazem Milosrdného Ježíše s hrobem sv. Faustýny, Adorační kaple. Památník papeže Jana Pavla II. Vyhlídková věž.
Centrum Jana Pavla II. "Nebojte se" s oltářem a ostatky Jana Pavla II. a kaplí smíření. Myšlenka zřízení Papežského centra se zrodila 2. ledna 2006. Iniciátorem vzniku Centra byl kardinál Stanislaw Dziwisz, tehdejší metropolita Krakova. Ubytování, večeře.

3. den (sobota)

Mše svatá, snídaně, přejezd do historického centra města - pěší procházka. Krakow - dávné hlavní město Polska, jedno z nejkrásnějších evropských měst. Staré město s královským zámkem Wawelem a městskými čtvrtěmi Kazimierz a Stradom je na první stránce seznamu UNESCO. Návrat domů.

Duchovní doprovod: o. Roman Strossa

Poznámka: V ceně je zahrnuta autobusová doprava, 2x ubytování, 2x polopenze. Doporučujeme připojištění na léčebné výlohy.

Přihlašování je formou zapsání na list v kostele.

 

 

Zpět